Tjenester

Tjenester

Velkommen til Nord-Norge, landet med midnattssol, fjell og fjorder, idyllisk landskap, fisketurer, hvite sandstrender og blomstereng. Evensen Bussreiser AS kan tilby dere reiser i nord-norsk tradisjon, kultur og vakker natur.

Våre tjenester inkluderer:

  • Utleie av turbuss med sjåfør
  • Utleie av minibuss med/uten sjåfør
  • Døgnbemannet taxi

Turbuss i Nord-Norge

Når du velger oss reiser du i velholdte og komfortable kjøretøy. Flere av våre turbusser er også spesielt utstyrt for å lette adkomsten for mennesker som reiser med rullestol og lignende. Vi holder til i Kvæfjord, men kjører ofte turer til Lofoten, Nordkalotten og til våre naboland.

I vår bilpark har vi seks store busser, åtte minibusser og tre drosjebiler. Våre turbusser holder høy standard og dekker de fleste behov. Vi har flere turbusser, minibusser og taxi.

Ønsker du et uforpliktet tilbud eller annen info?
EVENSEN BUSSREISER AS

Evensen Bussreiser er en familiebedrift på Borkenes, nær Harstad i Kvæfjord, Troms. Hos oss kan du leie turbuss og minibuss, eller få en taxi tilsendt når som helst på døgnet.

OM OSS

Evensen Bussreiser er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1996 av Karl-Johan Evensen. Vi er et av Nord-Norges største private busselskaper, hvor kvalitet og service settes i høysetet.

TJENESTER

  • Utleie av turbuss med sjåfør
  • Utleie av minibuss med sjåfør
  • Døgnbemannet taxi

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Svanemveien 2, 9475 Borkenes
E-post: evensas@online.no
Tlf.: 908 70 220