Om oss

Om Evensen Bussreiser AS

Evensen Bussreiser er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1996 av Karl-Johan Evensen. Vi startet i det små med taxitjenester, men har etter flere år med hardt arbeid utviklet bedriften til å inkludere både minibuss- og turbusstjenester.

Evensen Bussreiser AS er et av Nord-Norges største private busselskaper, hvor kvalitet og service settes i høysetet. Vår administrasjon ligger på Borkenes i Kvæfjord, Troms – 2 mil fra Harstad og 5 mil fra Harstad/Narvik Lufthavn Evenes.

Vi har eget verksted, noe som gjør at vi er i stand til å vedlikeholde våre kjøretøy regelmessig. Dette betyr at når du reiser med oss, reiser du trygt og komfortabelt.

Evensen Bussreiser AS er også en leverandør av pasientreiser for Helse Nord.

evenes lufthavn
Bussreiser
Bussreiser
Ønsker du et uforpliktet tilbud eller annen info?
EVENSEN BUSSREISER AS

Evensen Bussreiser er en familiebedrift på Borkenes, nær Harstad i Kvæfjord, Troms. Hos oss kan du leie turbuss og minibuss, eller få en taxi tilsendt når som helst på døgnet.

OM OSS

Evensen Bussreiser er en familiebedrift som ble grunnlagt i 1996 av Karl-Johan Evensen. Vi er et av Nord-Norges største private busselskaper, hvor kvalitet og service settes i høysetet.

TJENESTER

  • Utleie av turbuss med sjåfør
  • Utleie av minibuss med sjåfør
  • Døgnbemannet taxi

KONTAKTINFORMASJON

Adresse: Svanemveien 2, 9475 Borkenes
E-post: evensas@online.no
Tlf.: 908 70 220